Het adres van Gyas is Hoornsediep 199. Gyas is goed bereikbaar vanaf het Centraal Station. Het is een kwartiertje lopen en vijf minuten met de (OV)fiets. De fietstunnel naast Gyas onder de N7 is dicht, dus er zal een klein stukje omgelopen/omgefietst moeten worden. Dit kan via de Muntinglaan, snelweg onderdoor en de Laan van de Vrede. Ook is het mogelijk om met de bus te gaan vanaf het station. Dan moet je uitstappen bij halte Julianaplein en is het nog 3 minuten lopen.
Daarnaast kun je ook een deelscooter huren. Parkeer deze wel iets verder weg van Gyas, bijvoorbeeld aan de Paterswoldseweg. De botenwagens staan namelijk ook in de straat.
Het gedeelte van de Paterswoldseweg dat onder de N7 doorloopt wordt op zaterdag 25 februari 2023 19.00 uur gesloten voor auto’s. Hij blijft zondag 26 februari 2023 ook de hele dag gesloten. Dit geldt dus ook voor de botenwagens die zondagavond weer vertrekken. Het is wel open voor fietsers en voetgangers. Houd hier dus rekening mee dat er mogelijk een stukje omgereden moet worden.
Houd rekening met vertraging en laat zoveel mogelijk de auto staan. Kom met het openbaar vervoer en pak een ov-fiets of de benenwagen naar Gyas. Als je echt met de auto moet, reis dan via een P+R.
Voor vragen en/of inlichtingen zijn wij bereikbaar via secretariaat@gyashunze.nl.