Wat informatie over het Gyas-Hunze weekend

Wedstrijd

De Gyas-Hunze wordt verroeid op de Groningse grachten. Het betreft een achtervolging van 2400m. 

  • Corona: De Gyas-Hunze wedstrijd is een doorstroom evenement. Je hebt daarom geen corona toegangsbewijs nodig. Ga je naar het feest op zaterdagavond? Dan heb je wel een corona toegangsbewijs nodig en moet iedereen testen voor toegang. Let op: de test is maar 24 uur geldig.
  • Stuurliedenvergadering: De Gyas-Hunze heeft een ingewikkelde baan. Daarom is het van groot belang dat de stuur de stuurliedenvergadering bekijkt. De stuurliedenvergadering is online en is te bekijken via de website (www.gyashunze.nl). Na het bekijken dient een vragenlijst te worden ingevuld voor donderdag 24 februari 00.00, waaruit blijkt dat de stuurliedenvergadering daadwerkelijk bekeken is. Deze is ook te vinden op de website (of via deze link).
  • Start- en wissellocaties: Er wordt dit jaar gebruik gemaakt van verschillende start- en wissellocaties. Het kan dus voorkomen dat je op een andere vereniging de boot uitstapt dan waar je in bent gestapt. Kijk hier goed naar! Tussen de Hunze en Gyas wordt er gewerkt met een taxi-systeem. Kijk hiervoor op de evenementen kaart. 

Locatie en faciliteiten

Zoals reeds vermeld wordt er gebruik gemaakt van verschillende locaties. De verdeling zal zo snel mogelijk gepubliceerd worden op de website. Houd dus goed in de gaten bij welke locatie je moet vlotten én wisselen. 

  • Kleedkamers: Er kan gebruikt gemaakt worden van de kleedkamers op alle locaties.
  • Toiletten: Er kan gebruikt gemaakt worden van de toiletten op alle locaties. 
  • Eten en drinken: Op alle locaties is er eten en drinken beschikbaar voor de deelnemers. Houd wel in gedachte dat er sprake is van een doorstroom evenement, dus blijf niet te lang hangen op een plek.
  • Slaapplekken: Op vrijdag- en zaterdagavond kan er gebruik worden gemaakt van de slaapplekken die wij aanbieden. Dit kost €7,50 p.p.p.n of €15,00 p.p voor het gehele weekend. Een ieder dient wel eigen slaapspullen mee te nemen. Inschrijven hiervoor kan op de website tot maandag 21 februari 23:59. 

Feest

Op zaterdagavond vieren wij graag vanaf 20:00 de opening van het competitie roeiseizoen met jullie op Gyas. Wil je hierbij zijn? Dan moet je testen voor toegang. De kaartverkoop start op vrijdag 18 februari om 12:00 via https://eventix.shop/v6wb7bb6. Een kaartje kost 7,50 euro en je kunt maximaal 4 kaartjes tegelijk kopen. Let op: de muntverkoop is ook online.