Nieuws

Hallo allemaal,

Zoals iedereen gemerkt heeft vriest het op dit moment en is het erg koud. Het zal deze week alleen maar harder gaan vriezen. Ook de gevoelstemperatuur is op dit moment beneden nul en de voorspelling is dat dit ook zo blijft komend weekend. Daarom moeten we helaas mededelen dat de Gyas-Hunze Race op 11 & 12 februari  komend weekend wordt afgelast.

Op 4 & 5 maart is er de mogelijkheid voor een uitstelweekend gepland. Wij als commissie gaan er alles aan doen om te kijken of het haalbaar is de Gyas-Hunze Race naar deze datum te verplaatsen. Wij laten dit zo snel mogelijk weten.

Het episch grote tentfeest van aankomende zaterdag gaat wel gewoon door! Alle reserveringen voor slaapplekken komen te vervallen. Mocht je gezien het tentfeest toch nog een slaapplek nodig hebben, neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij kunnen jullie dan alsnog een slaapplek aanbieden. De bootenhuyschmaaltijd komt wel volledig te vervallen.

Houd de Facebook & de site goed in de gaten voor alle informatie omtrent een eventueel uitstelweekend.  

We hopen op jullie begrip,

Gyas-Hunze commissie 2017